Over Dierenbenches.nl

Wij zijn de online verkoper van degelijke, veilige en betaalbare kamer- en autobenches.

Wij hebben autokooien in vele verschillende maten en uitvoeringen. Voor iedere hond en voor iedere auto is er wel een kooi of bench. En heeft u nu net een hond of auto waarvoor wij geen standaard product hebben, dan maken wij de autokooi gewoon voor u op maat. Ditzelfde geldt voor onze kamerbenches, die hebben wij ook in verschillende maten en ook deze zijn op maat te leveren. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan en laat u positief verrassen qua mogelijkheden en prijs.

Veilige benches en autokooien

Bij ons staat veiligheid, comfort en gebruikersgemak voorop. Zo zult u zien dat diverse autokooien uitgerust zijn met een ontsnappingsluik. Dit ontsnappingsluik zorgt er bij een aanrijding van achteren voor dat u uw hond aan de andere kant van de kooi alsnog kunt bevrijden. De autokooi en benches kunnen uitgevoerd worden met een optionele rubberen antislip mat.

Om er tijdens ongevallen en hobbelige wegen voor te zorgen dat de kooi gesloten blijft zijn de deuren voorzien van een draaihendel met veiligheidssluiting. Er dient eerst een knopje ingedrukt te worden alvorens de hendel gedraaid kan worden.

Afwerking benches en autokooien

Al onze hondenbenches en andere producten zijn genmaakt van oerdegelijk materiaal en kunnen tegen een stootje. De gebruikte materialen zijn speciale lichtgewicht composieten en aluminium delen. Door gebruik te maken van deze materialen zijn onze kooien en benches licht van gewicht en eenvoudig te tillen. Door het gebruik van ronde spijlen in de deur en in de eventuele ventilatie openingen kan uw hond zich niet of nauwelijks bezeren aan de spijlen.

Garantie en omruilservice Dierenbenches.nl

Wij van Dierenbenches.nl staan voor service en kwaliteit. Heeft u een kooi of bench besteld en past deze niet dan ruilen wij deze gewoon voor u om. Wilt u een kooi komen bekijken dan kan dat uiteraard in onze beschikbare showroom (alleen op afspraak). Komt u er niet uit of heeft u twijfels over maten, producten of wat dan ook neem dan contact met ons op! Wij staan altijd met raad en daad voor u klaar.

Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor al uw vragen.

Contact opnemen met Dierenbenches.nl

Al onze bestellingen worden financieel afgehandeld door S&A Online. KvK 63928469 BTW nr NL110169025B02 - Koninginwilhelminalaan 42 - 8338KE - Willemsoord